agerslet.dk
Skørpingevej 42 | 4673 Rødvig-Stevns| mobil: 22165741 email: charlotte@agerslet.dk
Foto by BYS

13. juli 2016


Så starter jagten igen

Om morgenen den 6. juni 2016 måtte jeg desværre vende om og tage hjem med et ildebefindende.
En hurtig tur til lægen endte med at jeg fik besked på at tage hjem og lægge mig, til der kunne blive tid til at tage blodprøver. Det var således meget usikkert hvorlænge der ville gå til jeg ville være arbejdsdygtig igen, så kunden besluttede at afslutte min kontrakt.
Det var selvfølgelig lidt trist, dog helt forståligt, havde ellers fået forlænget min kontrakt, efter det første halve år.
Det viste sig dog heldigvis, at jeg bare manglede B12 vitaminer og lige skulle en tur på operationsbordet, for en mindre ting.
Alt er endt godt og jeg er helt frisk igen. Så nu nyder jeg en lidt forlænget sommerferie eller sådan da, har nemlig besluttet at prøve kræfter med at skrive en bog, om mit perspektiv på projektledelse.
Der findes utallige bøger om dette emne, så hvorfor skulle der ikke være plads til min version også, om ikke andet, så får jeg sat forskellige teoretiske og praktiske ideer sammen til brug i fremtiden. Er godt igang og hygger mig med at diskutere perspektiver og ideer med min mand.
Søster har ligeledes lovet at hjælpe med at læse korrektur og formuleringer, da hun er journalist og kommunikationschef i Blå Kors. Hun kommer så også ind over projektet, for ja det er jo et helt projekt.
Til efteråret går jeg desuden igang med en uddannelse som procesledelses konsulent, for at udvikle min professionelle faglighed og dermed blive istand til at tibyde en bredere vifte at ydelser til fremtidens kunder.
Ved siden af de ting jeg selv har travlt med, så er BYS igang med at arbejde på billeder som skal udstilles på Kunst for alle 9.-11. September 2016, i Øksenhallen.
Han har både billeder fra hans tidligere sort/hvid analog periode og fra hans nye digitale verden med. Der arbejdes med en proces, hvor han tager billeder af de ønskede motiver og så sættes de efterfølgende sammen til et samlet billede, som en del af en historie.
Det bliver spændende at opleve hvordan offentligheden modtager hans kreative ideer. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve noget som ligger langt fra den verden som jeg til dagligt arbejder i. Det giver samtidig en masse nye indfaldsvinkler til hvordan man også kan arbejde og tænke.


27. september 2015


Opstartsdage

At starte på en ny opgave kræver opmærksomhed og empati. Hvor hjernen føles som en kæmpe tragt, der bare fyldes mere og mere i. Informationerne glider stille og roligt ned gennem, for at komme ud i strukturerede kasser, der kan anvendes i hverdagen.
Selvom kasserne ofte er de samme fra sted til sted, kan indholdet være vidt forskelligt og repræsenterer kulturen i virksomheden.
Kulturen er det samlede indtryk, som ligger til grund for hvordan der arbejdes i organisationen og er dermed grundlag for en konsulents succes, det pågældende sted.
Det har indtil nu været en positiv oplevelse at starte der hvor jeg er nu og der er blevet taget rigtig godt i mod mig.
Se ingen umiddelbare forhindringer og er allerede godt igang med de foreliggende opgaver og der er ikke noget uoverkommeligt.
Hvilket i sig selv er ret positivt.
I morgen står jeg overfor den første workshop og det blive spændende at se hvordan der arbejdes og hvordan de input, der er lagt op til, bliver modtaget.
Dagen starter allerede 8.30, så det bliver en meget tidlig morgen, hvilket min mand sikkert vil sætte pris på....godnat herfra.


14. september 2015


Sidste fridag

Sidste fridag inden kontrakten starter i morgen den 15. September 2015. Har tjekket flere gange for at være helt sikker på at det først er i morgen.
Er spændt og glæder mig til at komme i gang igen. Selvom jeg ikke på nogen måde har problemer med at få tiden til at gå, så bliver det godt at komme ud i det pulserende liv igen.

Note til næste gang jeg skal lave kontrakt, husk at få skrevet et ugentligt time tal ind i kontrakten, så der er et pejlemærke om hvad der forventes jeg ligge af timer pr. uge som minimum.

Når man som jeg er en person, der har lidt svært ved at holde fri, er det vigtigt med den slags pejlemærker. Lige nu summer der tanker omkring hvordan jeg skal starte op…fuldskrue eller skal jeg lige tage det helt roligt. Som konsulent må der være en vis forventning til at der leveres fra dag et. Ikke at det på nogen måde skræmmer mig, elsker at gå lige på og hårdt og vil helst bare gå i gang med det samme og arbejde mig til viden.


08. september 2015


Nyt liv

Livet taget en drejning og jeg er startet for alvor som selvstændig konsulent. Den første opgave er i hus og kontrakten underskrevet for 6 måneder med JP/Politikkenshus. Det bliver en skøn udfordring at prøve noget helt nyt og være sin egen herre.

Skal igang med at finde ud af momsregnskab, skatteregler og lægge budget, så vi har styr på det hele i forhold til økonomien. Er dog fortrøstningsfuld med hensyn til alt dette, finder det jo spændende og interessant at finde ud af, så mon ikke det også kommer til at gå. Trods mit ellers noget veludviklede planlægningsgen, kan jeg godt lide at gå igang med en opgave eller noget nyt uden helt at vide hvor det bringer hen og så lære hvad der skal læres hen af vejen.

Vi har en 5 års plan og vi er igang med det 2. år så det går helt efter planen, trods et par bump hen af vejen.